sábado, 8 de noviembre de 2008

el dia "bona persona"...


Hi ha dies que tinc "el dia bona persona". És un nom que m'he inventat jo per definir la sensació i l'estat que m'acompanya en un dia d'aquests. No sé ben bé com definir-ho. Són dies en els que estic especialment optimista, alegre i en els que em sento bona persona. Faig coses pels altres, somric, abraço, ajudo, escolto, perdono... no és que no faci cap d'aquestes coses els altres dies però quan tinc un dia "bona persona" ho tinc tot junt!
És impressionant el que puc arribar a sentir en un dia d'aquests. Puc estar davant una persona que m'ha fet mal i no sentir res de rencor, puc ser capaç d'escoltar i ajudar a algú que m'ha ferit en altres moments, sento la necessitat de donar als altres i ho faig sense sentir-me agotada o cansada. M'envaeix una energia descomunal i traspuo alegria i amabilitat. Ja sé que explicat així podeu pensar que m'he fotut alguna substància però us asseguro que NO és així. Simplement són dies en els que em sento feliç i intento fer feliços als altres. M'agradaria poder ser així permanentment però no ho sóc. Però m'alegro de poder tenir, com a mínim, alguns d'aquests dies de "bona persona"!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Tranquil·la, segueixes sent bona persona igual, què passa? que de vegades també reneguem una mica i ens fa sentir males persones però no vol dir pas que ho siguem...

Striper dijo...

Jo crec que sempre ets bona persona , pero hi han dies que decideixes transmetre la teva felicitat als altres.

bajoqueta dijo...

Espero que si un dia em creuo amb tu sigue en un dia d'estos jajaja.
T'entenc, hi ha dies que sembla que tot ens fa més propers als altres i fins i tot entenem postures que no són les que acceptem normalment.

M. J. Verdú dijo...

Jo també hi ha dies que em sentó la mar de bé. Sé que continues essent sempre una bona persona, Pluja. Has de ser una delícia de persona, bonica meva

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Has fet recordar-me que jo a algo semblant li dic fer B.O., ho vaig veure fa molt de temps en una obra i em va fer gràcia la paraula.

Fa anys l'he incorporat al meu vocabolari habitual i s'ha fet força famosa.

És que hi ha dies que són especials perqué els fem especials.

Quan reparteixis abraçades, avisam.
M'encanta rebre-les i donar-les quan son especials.

Una forta abraçada