jueves, 1 de enero de 2009

Un nou any...


Campanes que toquen sabent que és l'únic moment a l'any en el que tothom està pendent d'elles, taules plenes d'aliments que habitualment no es troben junts en un mateix àpat, copes que tornen a notar el pessigolleig del cava dins seu mentre topen les unes contra les altres, confeti, música i festes fins a altes hores de la matinada, locals plens de gent èbria, cases buides, algú que apaga el llum esperant que passi ràpid la nit, una llàgrima, un moment de soledat acompanyat només pel so estrident de la televisió...

Són moments que cada any teixeixen la última nit de l'any, una nit magnificada i explotada fins a l'últim minut. Ua nit d'alegria i tristesa segons quina cara de la moneda tinguem sobre la taula, però al cap i a la fi una nit com una altra. Una nit que donarà pas a un nou dia, això sí, un dia dins un nou any.

Hagueu passat com hagueu passat aquesta última nit de l'any, avui és un nou dia. Avui encetem un nou calendari, girem pàgina al desembre i entrem, altra volta, al gener.

Un dia, un mes i un any que només nosaltres podem fer que siguin diferents. O sigui que endavant! agafem aquest nou calendari amb força i comencem a dibuixar-hi bons moments a partir d'aquest mateix instant!!!

5 comentarios:

Striper dijo...

Jo ho penso fer vull gaudir molt del 2009!!!!

Anónimo dijo...

Pluja, que akest any sigui especial per tu i els teus... cada any ens aporta coses bones... a viure-ho...

DooMMasteR dijo...

Ja veuràs com el gaudiràs aquest 2009! T'ho desitjo de tot cor!

Maria Jesús dijo...

Hola, bonica. Començar l'any visitant el teu blog és la millor manera de fer-ho. Ja saps que m'agrada molt llegir-te perquè tens el cor sincer i les teves emocions són dolces. Gràcies per ser així!

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Bona la teva descripció de l'última nit de l'any. Barreja d'una certa tristor, d'algo que diuen que s'acaba.

Et desitjo molt bon any.

Una abraçada