sábado, 21 de noviembre de 2009

vull fer...


Sempre quan anem atabalats ens vénen un munt de coses a la ment que volem fer. Normalment vénen acompanyades de l'encapçalament "si tingués més temps.." de manera que la frase queda així: "si tingués més temps voldria fer.." i aquí al darrera hi apareixen multitut de coses que tenim en ment en aquell moment.

Però arriba el dia en el que l'encapçalament d'aquest mantra es fa realitat, és a dir, arriba el dia en el que tenim (finalment) temps. I què fem?.. oblidem tota aquella llista que teníem tan clara en aquells moments en els que la feina ens absorbia i.. no fem res. Se'ns obre un buit de segons i minuts en blanc al davant que omplim amb.. res. I passen aquells moments de parèntesi a la nostra vida diària i tornem a la voràgine de la nostra vida i.. no hem fet... res.

Això és el que a mi em pot passar d'aquí a poc. Quan per fi gaudeixi d'unes merescudes vacances nadalenques. Unes vacances que tindria ganes d'aprofitar per fer aquelles mil coses que m'agraden però que.. em fa por de desaprofitar..

Potser no m'hi hauria de capficar suposo que ja m'ho trobaré quan hi sigui i suposo que al cap i a la fi no fer res.. tampoc està tan malament.

5 comentarios:

Striper dijo...

De vegades es millor anar fent sense objectius programats, que ens estressin.

Sergi dijo...

Penso que no val la pena capficar-s'hi. Sempre volem fer moltes coses, tan quan tenim temps com no, i sempre acabem pensant que no hem fet res. Però és millor pensar que les coses que fem, encara que siguin poques, les farem amb qualitat. Millor poques i molt bé, que moltes a mitges.

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Anem al revés del que volem. Som així. Tinc costum de fer llistes, amb calma, per quan pugui.

Dona resultat. No cal seguir-la si no vols, però serveix d'orientació.

Sense nervis ni stressos. Una abraçada

DooMMasteR dijo...

A mi em passa igual... aprofito poc aquest poc temps lliure que disposem...

Però que bé s'està mandrejant! ;-)

bajoqueta dijo...

Crec que és millor anar fent el que tenim ganes i ens ve de gust, sinó al final si no que acabem fent res. Segur que si et deixes portar faràs el que realment el cos et demana :)