viernes, 4 de junio de 2010

us vull explicar una història...


Fa dies que us vull explicar una història però, encara que soni a excusa, no he tingut temps per fer-ho.

És una història real que NO m'ha passat a mi, però sí a algú que conec i que m'agradaria explicar. És una història de blocs, de posts i d'amor.

Hi havia una vegada un noi a qui li agradava escriure i va crear un bloc. Allà hi posava els seus pensaments i comunicava a una comunitat virtual les seves inquietuds i alegries. Dins aquesta comunitat virtual hi havia una noia, que un dia va decidir crear un bloc per poder expressar els seus sentiments més íntims en un espai eteri a on ningú li podia posar cara i, per tant, jutjar o malinterpretar. Els dos nois van començar a llegir els seus respectius blocs i aviat es van convertir en seguidors l'un de l'altre.

Aquest vincle cibernètic es va ampliar el dia que ell es va decidir a enviar-li un mail a ella per comentar-li un post que havia llegit. A partir d'aquell moment els mails van anar complementant els comentaris que es feien l'un a l'altre als blocs i de mica en mica es van anar despullant de sentiments.

Del bloc en va néixer una amistat. Durant molt de temps (més de dos anys) es van anar explicant les vivències, es van fer costat en moments difícils i es van emocionar amb les coses bones que els passaven...

I un dia, aquella amistat es va convertir en un sentiment més profund, en una necessitat de veure's . I van decidir, conscients del risc que això comportava, de trobar-se cara a cara.

Estaven nerviosos, però se sentien tan a prop l'un de l'altre que això els donava la força necessària per afrontar aquest pas.

I es van trobar.

I es van poder mirar als ulls.

I es van poder abraçar.

I es van enamorar.

I ara aquells dos blocaires són una parella que fan enveja de veure! S'estimen amb una profunditat i es coneixen a un nivell com molt poques parelles (que jo hagi conegut).

I aquí acaba la història. Una història real i bonica que feia dies que us volia explicar!

8 comentarios:

Sergi dijo...

Em sembla que aquesta història s'ha repetit més d'una i de dues vegades. I no totes haurà sortit tan bé, però passar...

Anónimo dijo...

Una història molt bonica! De ben segur que, a l'hora d'obrir els seus blocs, no s'ho haurien imaginat pas!

GURMET dijo...

L'amor i la pàssió surgueixen en molts llocs i als blocs no son una excepció.

joanfer dijo...

L'amor arriba com i quan menys t'ho esperes...
Bonica història! ;)

Josep B. dijo...

Una història que de ben segur s'ha repetit més d'una vegada, i fora bo que es repetís més.

DooMMasteR dijo...

Això sí que és bonic! :-)
Felicitats a la parella!

fergie dijo...

és una historia molt bonica espero que hi ha mès d'aquestas historias

Xitus dijo...

Pluja, he tornat a entrar al teu blog després de temps. Aquesta història és molt bonica, però no sé si és el que acostuma a passar. me n'alegro pels protagonistes. Penso que és una fantasia que passa per la ment de molts i moltes bloggers, però després la realitat no sempre és satisfactòria. En tot cas, sem fa difícil de pensar en un enamorament virtual. Sense conèixer algú en persona, em resulta impossible d'imaginar. El teu escrit ens demostra que sempre hi ha un espai pels finals feliços :)