martes, 19 de agosto de 2008

Un regalet...



Avui vull dedicar aquest post a algú molt especial. Algú que un dia 20 d'agost va aparèixer a aquest món, canviant la meva vida. Reconec que estava molt ben acostumada; era la primera dels pares, dels avis, dels tiets... vaja una mica mimada sí, ho reconec! Amb la seva arribada vaig haver de compartir les coses, la gent... però vaig començar també a compartir jocs, moments divertits, entremeliadures.. Han passat ja molts anys i no hem deixat de compartir mai (roba, cotxe, amics..) però, sobretot, hem compartit els millors i pitjors moments de la nostra vida. Tenir algú al costat a qui saps que pots trucar a l'hora que sigui, que li pots explicar el que sigui i que et pot ajudar amb el que sigui, no té preu!


Aquesta persona especial és la meva germana, que avui celebra el seu aniversari (Felicitaaaaaatssssssss), algú que sempre ha estat al meu costat, algú sense el qual no sabria viure, algú especial, màgic, sensible... què puc dir de tu!! Simplement que t'estimo MOLT i que em tens i tindràs sempre al teu costat pel que calgui!!!!!


Felicitats cuca!!!!!!!!!!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Carinyo!!!! moltes gràcies per aquest regalet, ets un sol de germana, la millor del món! (ara ja sé què em diràs... "sí, és clar.. només en tens una!" jeje)
Fora conyes, gràcies de tot cor... t'estimo taaaaant!!!!

Striper dijo...

Dons felicitar-te a tu per tenir aquesta sort de germana i a la teva germana per tenir-te a tu i el seu aniversari.

DooMMasteR dijo...

Jejeje! Que bonic!!
Felicitats!!

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Jo tinc 2 germans. Sempre he desitjat tenir una germana per sentir el mateix que dius tu en el teu post. Que per molts anys podeu dir-vos el mateix les dues.

Anónimo dijo...

Eiiii això sí que és un bon regal :) dedicar-ho als qui estimem és un regal afegit :)

M. J. Verdú dijo...

espero que l'aniversari de ta germana vagi d'allò més bé. És meravellós i molt bonic per part teva dedicar-li a ella aquest post

pluja dijo...

Anònim: sí, és clar.. només en tens un!! jajajaja!! Jo també t'estimo moooolt!!

striper: gràcies! realment és una sort tenir una germana amb qui et portis tant bé!

doomaster: gràcies!

horabaixa: sé que no tothom té aquesta relació amb els seus germans i per això em sento molt afortunada!

cesc: mira qui parla! ens has fet molts regals als teus posts cesc! segueix sempre així!

maria jesús: l'aniversari va anar molt bé! moltes gràcies!!