domingo, 5 de julio de 2009

detalls...


Pot semblar un tòpic però crec fermament que a la vida els detalls són molt importants. No parlo de detalls materials, a vegades una simple trucada, una frase o un gest ens arriba al cor més de pressa i amb més força que qualsevol altra cosa.

Avui m'han posat una canço. Una cançó que setmanes enrera vaig dir que m'agradava i que avui ja no recordava haver-ne parlat. I quan menys m'ho esperava, ha sonat la cançó, i la persona en qüestió me l'ha dedicat amb un "ei, que me n'enrecordo!". No m'ho esperava i m'ha fet somriure. Ha estat un gest bonic que a l'altra persona no li ha costat i que a mi m'ha fet feliç una bona estona.

Què senzill és fer feliços als altres amb petits detalls!

5 comentarios:

La Caperucita que se enamoró del lobo. dijo...

petits detalls...
És aixó el que volia transmetre en aquell blog.
Aixó que tu acabas de resumir en aquest post jo o vaig voler expresar en 53 entrades.
O vaig aconseguir? qui sap...

Un petó :*

bajoqueta dijo...

M'encanten estos petits detalls que ens fan somriure :)

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Res que sigui material té el mateix efecte en nosatres que aquestes petites coses.

Petites en aparença. Pensar en algú i poder fer-li un obsequi en forma de detall, il.lusiona a qui el fa i a qui el reb.

Una abraçada

lali dijo...

Ets afortunada !!!! algu t´ha fet somriure amb una "petita" cosa....que es converteix en gran perque ha arrivat al teu cor....



mil petons

M. J. Verdú dijo...

Jo també crec que els petits detalls no tenen preu perquè ens fan sentir molt bé. Me n'alegro molt del detall de la cancó, Pluja. Ja he tornat de les vacances i ho het fet totalment renovada.