sábado, 26 de junio de 2010

Déjà vu...


No us passa a vegades que viviu situacions que us sembla haver-les viscut abans? L'anomenat Déjà vu, ens pot passar en molts moments. A vegades és un instant, curt, en el que ens dóna la sensació d'estar repetint una acció, frase o situació que acabem de viure, i a vegades és més complex.

Aquest Déjà vu més complex és del que vull parlar. Possiblement no se li hauria de dir d'aquesta manera perquè em refereixo a situacions que ja hem viscut "realment" temps enrera.

Avui estava mirant fotografies d'un viatge recent que he fet i m'ha vingut la sensació de Déjà vu amb un viatge que havia fet anys enrera. La diferència era només la persona amb la que anava. Ja sé que això pot sonar a "comparació" però no ho és. Sé que no es poden comprar les relacions ni les persones perquè cada una és diferent, però a vegades no pots evitar establir nexes d'unió. Possiblement, i encara no sé el per què, em sento insegura aquests dies. I quan veig aquestes fotografies, amb somriures, alegries i bones estones, recordo les mateixes situacions d'anys enrere i com van acabar. Amb les fotografies i el cor guardats al calaix de l'oblit...

Suposo que aquestes sensacions generades per la por, m'acompanyaran en molts moments. Intentaré deixar-les passar en la mesura del que pugui...


3 comentarios:

Striper dijo...

La poe? per que? la`por? potser ets precavuda davant l'incertesa res mes.

Sergi dijo...

No saps mai com pot acabar una relació, per això l'has de viure intensament mentre dura. Ara has pensat en el passat perquè has viscut quelcom similar, però això no és cap indicatiu de que el final hagi de ser el mateix. És només una coincidència, una repetició. Segur que en infinitat de coses les dues relacions són diferents, i això és en el que t'has de fixar. Viu, no t'hi capfiquis, perquè no té sentit. Aprofita el que tens, i desa en calaixets el que ja no tens.

lali dijo...

El "deja vu" teu es molt interesant perque allunyant el concepte de por, t´esta avisant com una gran mestre del que pots o vols evitar, al moment que et recorda que la alegria, la ilusio , l´esperança es mante dins teu , independenment de les experiecies pasades.....viu el present, celebra la vida i la risa ...i confia.....en tu , sobre tot!!