viernes, 24 de junio de 2011

Retorn a la blogosfera





Després d'un llarg temps d'absència, he sentit la necessitat de tornar a escriure i a "voltar" per la blogosfera!
És curiós perquè el meu cap és d'aquells que no paren de rumiar en tot el dia; sempre tinc idees, m'agrada observar, aprendre.. però quan em poso a escriure penso que no tinc res a dir, i això em frena a escriure. És una sensació que he tingut a mesura que m'he anat fent gran (tot i que encara sóc jove!) perquè de petita escrivia molt. En fi, aquest temps he estat allunyada perquè tenia molta feina i la voràgine de la vida m'ha fet estar per altres coses, però crec que no hi ha excusa que valgui sinó que és qüestió de posar-s'hi i de dedicar una estona cada dia (o quan es pugui però de forma regular) a escriure. O sigui que aquí estic!
Una abraçada a tots i totes!!!

5 comentarios:

Sergi dijo...

El teu comentari m'ha donat l'avís de que potser hauries escrit, i aquí estàs. Sempre m'agrada veure com torna gent que havia desaparegut en algun moment, sigui per un temps llarg o curt. M'alegro de poder-te llegir i de la voluntat que tens. Esperem que es compleixi, i que siguis per aquí sovint. El que escrius només t'ha d'importar a tu. Si tens el cap ple d'idees, traduir-les a lletres és factible. És igual que sembli més o menys interessant, són les teves coses, i això les fa importants, no? Bentornada.

pluja dijo...

Gràcies XeXu! Tens tota la raó, les coses de cadascú, per petites que siguin, són importants per un mateix. I jo estic encantada de compartir-les amb vosaltres!!

horabaixa dijo...

Benvinguda de Nou !!!!!

L'escriptura és igual que la pluja. Depen de tantes coses....
Hi ha dies que no cau ni una gota d'aigua i d'altres és un no parar.

Una molt forta abraçada

joanfer dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
joanfer dijo...

De vegades van bé temporades de desconnexió per tornar amb més empenta. Benvinguda, doncs! ;)