sábado, 4 de octubre de 2008

Dia cargol...


Avui tinc un dia cargol. És aquella sensació de voler estar a casa, al sofà, embolicada amb una manteta i sense dir res a ningú. Aquella necessitat de ser un cargolet que entra dins la seva closca i s'aïlla de l'exterior. No sé perquè tinc aquesta sensació. Potser perquè no em trobo massa bé, estic cansada, una mica baixa de moral.. suposo que és un cúmul de coses les que et porten a tenir un dia cargol.

Aquesta nit he tingut malsons. M'he aixecat sense recordar què havia somiat exactament però amb aquella mala sensació al cos que et deixa haver viscut en somnis coses desagradables. Mlagrat m'hagués quedat al llit, he hagut d'anar a treballar i el simple fet de sortir al carrer ja m'ha costat. Saludar i parlar amb la gent, intentar fer bona cara i treballar com si res passés agota molt quan no en tens ganes.

Avui m'agradaria ser un cargol... i tancar-me dins la meva closca.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Segur que trobes una estoneta per a fer del teu dia un dia cargol... desconnectar, estar un sol amb si mateix ajuda molt... vinga que tu pots :)

Striper dijo...

A vegades conve quedar-se dins la closca jo fa temps que ho estic, apa petons i anims.

bajoqueta dijo...

Bona definició d'un dia així :) Sempre pots traspasar-lo a un altre dia que pugues fer-lo amb totes les de la llei.

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Encara tens un dia d'aquests? (mai havia escoltat aquest nom). Puc donar-te una opinió? no et tanquis a la teva closca. Si estàs trista, segur que tens algú a prop, si, a prop. Busca'l, digues-li, que t'acompanyi, que'l necesites. Atreveixte i ja m'explicaràs.

Cargol bové, jo també vindré....

pluja dijo...

Cesc: gràcies! si que va bé a vegades!

Striper: doncs si fa temps que ho estàs serà qüestió de ara que venen les pluges treure el caparró perquè ens toqui l'aigua!!

bajoqueta: tens raó! hi ha dies que són millors per fer de cargol!!

horabaixa: no l'havies sentit? jo és un nom que li he dit desde fa molt de temps! Ara ja no tinc dia cargol, per sort només passa de tant en tant!