sábado, 31 de enero de 2009

Quina emoció...


D'entrada us vull demanar disculpes per tenir el bloc tant abandonat. A la feina hi han hagut molts canvis que m'han implicat una major responsabilitat i tinc molt poc temps, però un dels meus propòsits és escriure més! (a veure si ho aconsegueixo!!)

El títol del meu post d'avui és perquè relament estic una mica emocionada. Resulta que dilluns que ve és el meu aniversari i faig una xifra especial (que ara no desvetllaré!jajaja) i sembla que els de casa i els amics han pensat que valia la pena començar-ho a celebrar avui mateix!

Aquest matí quan m'anava a aixecar per anar a treballar m'han anunciat que no hi havia d'anar! que tenia tot el cap de setmana de festa!! I m'han fet un esmorxar magnífic i m'han portat a fer un massatge!! I ara ja no sé què toca perquè hi ha molt de secret per aquí.. però estic molt emocionada perquè no m'esperava res de tot això i això de les sopreses i els xiuxiuejos a l'orella em fa retornar a quan era petita i et feien alguna sopresa pel teu aniversari.

En fi, no us puc explicar més perquè no sé què passarà.... però prometo un post dimarts explicant com ha anat tot plegat!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres quina passada! com et cuiden eh els teus! Cuida't molt i sobretot moltes felicitats i que el dia sigui molt millor!!!!

Anna dijo...

Guapa!!k xuli no???haviam kom acaba doncs la festa!!un petonàs

Striper dijo...

Ja ens aniras explicant , que som molt tafaners.

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Et felicito avui, així ja no m'oblidaré.

Et demanaria una cosa. Quan bufis les espelmes, recorda de pensar en un desig (o somni), així que ves pensant quin serà. -m'han dit, que es complirá-

Per molts Anys !!!!! i jo de tú, estaria més que contenta. Tenir il.lusió és el millor que hi ha en la vida.

Una abraçada.

M. J. Verdú dijo...

Feliç aniversari, preciosa meva. Jo estic molt feliç perquè el dimarts m'entrevisten a la ràdio ¡no m'ho puc creure!

bajoqueta dijo...

Felicitats!

M'alegro molt que haiguen pensat en tu, és molt bonic això :)

DooMMasteR dijo...

Ai! Sempre faig tard!

Moltes felicitats!!! :D