sábado, 7 de febrero de 2009

"lo prometido es deuda"


Us vaig prometre un post sobre el meu aniversari i, una mica tard, però arriba. El cert és que no tinc ni massa paraules per expressar tot el que he sentit els 3 dies de celebracions que m'han preparat els meus. D'entrada van parlar d'amagat meu amb els meus jefes i em van aconseguir 2, dels 3 dies, de festa.

El primer dia, em van fer un esmorzar fantàstic em van dur a fer un massatge i a l'hora de dinar.... sorpresa!!! Tots els meus amics (arribats de parts de tot catalunya i fins i tot de l'estranger) estaven al restaurant esperant-me!! La música de fons que m'agrada, ua projecció nostàlgica de fotografies, regals, somriures, abraçades i retrobaments molt especials.. El dia no es va acabar aquí perquè varem passar la tarda junts i la nit també! es va agafar una casa i allà ens varem col·locar tots sopant, fent gresca i dormint (poc això sí!).

L'endemà ens esperava un esmorzar digne d'un hotel de 5 estrellesi després de marxar ja de casa cap a un restaurant on.. sorpresa!! un dinar amb tooooota la família que també havía vingut de lluny!

Però just acabar el dinar.. sorpresa! una fugida ràpida cap a l'aeroport i.. de viatge! a passar l'últim dia que quedava (el del meu aniversari pròpiament) a l'estranger!

Van ser tres dies tant emotius i intensos que encara els estic païnt! Realment el desplegament que es va fer per celebrar el meu aniversari va ser espectacular, i ho haig d'agraïr a tothom però especialment a la meva germana que va treballar de valent per poder fer possible aquest somni!!

Sóc molt afortunada de tenir tanta gent que m'estima de veritat al costat! Això no es paga amb res del món!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Carai quina germana més espectacular que tens... veig que has estat molt feliç, guarda't aquesta gran sorpresa i aquest gran regal per dur-lo sempre amb tu i somriu davant les adversitats :)

Striper dijo...

Jo per un altre rao aquests dias també m'adonat que l¡amor i el carinyo no te preu.

DooMMasteR dijo...

Déu n'hi do com t'arriben a estimar :-)

Felicitats per ser com ets!

bajoqueta dijo...

Molt bonic de veritat :) M'alegro de que t'estimen tant.

Jesús M. Tibau dijo...

caram, magnífica celebració. Felicitats

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Quina emoció. Realment amb una germana com la que dius, és impressionant.

Una abraçada