jueves, 18 de marzo de 2010

la llibreteta..


Avui he retrobat una llibreteta que la meva germana em va regalar fa temps i que havia deixat descuidada en un calaix. És una llibreteta petita, amb les pàgines blanques immaculades esperant a que algú i escrigui els seus pensaments. I quan l'he vist, he pensat en vosaltres i en el meu bloc, silenciós, estàtic, buit sense les meves paraules. I una punxada al cor m'ha fet decidir-me a tornar a escriure, després d'aquest temps d'absència.

Quan no estàs en el teu millor moment, quan et sents trist o buit no tens ganes d'escriure perquè no saps què dir. Per això aquest temps he estat tan ocupada intentant no deixar sortir de dins meu la buidor que sentia que no he tingut "temps" d'escriure. En el fons no era més que una excusa per evitar enfrontar-me amb el paper en blanc, amb els meus sentiments, tristos i confosos.

Sovint quan plasmem en un full allò que sentim ho reflectim d'una forma que ens és més clara i entenedora fins i tot per nosaltres mateixos. Però a la vegada, escriure-ho ens fa mal perquè precisament constatem que no estem del tot bé.

Em trobo en un moment amb molts de dubtes existencials. M'han fallat alguns pilars i altres trontollen de manera que potser han de caure del tot per tornar-me a reconstruir. Però he pensat que una bona teràpia és fer allò que sempre m'ha agradat, escriure. I aquí tinc un raconet on intentar-ho.

A vegades m'és difícil, a vegades no sé què dir.. però ho vull intentar de nou.


7 comentarios:

Striper dijo...

Jo ara porto una llibreta a sobre per anar prenen notes deun feina que tinc entre mans.

Sergi dijo...

És clar que sí, i a més, una de les utilitats que pot tenir el blog, aquest o un altre, és la de vessar sentiments que no sabem on més dipositar. Cal deixar sortir algunes coses, i escriure-les sempre va bé. Potser no a la vista de tothom, però depenent de com ho escriguis et pot anar bé i agafar forma de post perquè nosaltres ho llegim. I així tots contents, no?

www.leycosmica-gieb.ning.com dijo...

www.leycosmica-gieb.ning.com

Primeros cambios en el campo magnetico del planeta: 21 DE ABRIL 2010

El próximo día 21 de abril las corrientes energéticas van a cambiar de polaridad, (pasando de negativo a positivo y las positivas a negativas) podrán apreciarse en todo el planeta y su mayor intensidad será entre las 10 y las 11h de la mañana (horario español), para saber mas visitad www.leycosmica-gieb.ning.com , es una red social creada por los autores del circulo de LeyCosmica.org q supongo que ya conoceis ;)

El dia 21 debemos estar atentos al cielo en especial en las zonas no nubladas, parece ser que se podra ver la energia corriendo sin rumbo.

Paz y amor para todos!!!

joanfer dijo...

Jo també considero que tenir una llibreta blanca és més que important per poder expressar tot el món interior que tenim. Després ja depén de cadascú si les vol o no compartir.
Molts ànims, temporades crítiques ens han d'ajudar a renovar energiesi tornar encara amb més força! ;)

DooMMasteR dijo...

Bentornada, pluja!
Em sap molt de greu que no estiguis passant per una bona temporada. Si escriure t'ajuda, endavant! Desfoga't escrivint al bloc o a la llibreta.

I si necessites qualsevol cosa, ja saps! :-)

pluja dijo...

Gràcies pels ànims! M'ha fet molta il.lusió retrobar-vos aquí!

Xitus dijo...

Cert, a vegades no vé de gust escriure o afrontar...I postposem i postposem, sigui escrit o no...I no vé de gust parlar d'allò no tan bo per por de donar-li massa propaganda i fer-ho créixer sense voler.

Millor deixar-se portar per les ganes o no d'escriure, tot confiant que sigui un bon mètode per reprendre el fil...