lunes, 31 de marzo de 2008

Oda a l'estrús...

Avui vull parlar de l'estrús. Sóc una gran amant dels animals però haig de reconèixer que fins fa un temps no m'hi havia fixat mai en l'estrús. I pensareu, i què t'ha picat ara per fixar-t'hi? Doncs una simple cosa: he passat alguna situació en la que m'hagués agradat posar el cap sota terra!!! no m'agrada sentir l'estranya sensació d'embolic mental, una sensació que últimament tinc massa sovint! La vida és imprevisible, canviant i sorprenent a cada moment. Ens hem d'acostumar a viure enmig de la incertesa però hi ha gent a la que això no ens és tant senzill. No us ha passat mai? el fet de tenir la sensació de voler posar en cap sota terra (com l'estrús) i no sortir-ne durant un temps? Les persones som complicades, o ens compliquem la vida! (segons com es miri!). Per què som tant canviants? per què a vegades pensem blanc i sentim negre o volem blau i triem verd? reconec que veure que no controles tot el que et passa i que no tens el domini absolut de la situació genera una por terrible. I, en moments d'aquests, envejo els estrussos que poden posar el cap sota terra! Ho he provat eh? però és tant dur...!!!

5 comentarios:

Striper dijo...

Estas segura que aquests bitxos s'ho emapsen tot tu no veritat?

DooMMasteR dijo...

Sí, moltes vegades ho hagués fet. Sobretot en algunes situacions incomodes... I es que a més, soc força timid XD

pluja dijo...

Striper:
De fet striper només em quedo amb la capacitat de posar el cap sota terra! això d'empassar-s'ho tot... no crec que sigui massa bo!! Acabes sempre amb mal de panxa!! jajaja!
Doomaster:
m'alegra saber que no sóc la única!! jaja!

JORDI dijo...

Encara veig el moment quan pel costat van passar una colla d'estrussos. I jo vaig pensar.. què diu ara? Doncs veient aquest escrit que fas, puc entendre una mica millor aquetes coses. Tal com dius, sí, la vida és imprevisible i canviant, i ens porta moltes sorpreses, i algunes de dolentes, però moltes de bones. Ara, és bo voler posar el cap sota terra?

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

No es un consell, no serveixo per això, però si et diré, que a vegades, les coses costen. Si

Però quan les soluciones (o no), dona gust.

No t'amaguis mai d'aquesta manera, creu-me