sábado, 22 de marzo de 2008

Una nova gota a la bolgosfera...






Avui plou. Fa molts dies que esperem la pluja i finalment sembla que ja es aquí. Potser s'hi estarà poc temps, potser només treurà el cap i tornarà a marxar indefinidament... però haurà estat aquí, encara que sigui només un instant, i... un instant dóna per molt...
En el meu cas la pluja d'avui m'ha ajudat a crear un bloc. Una cosa que fa temps vaig fer però que vaig abandonar per manca de temps. No és que ara en tingui massa més que abans però tinc ganes de tornar a crear aquest espai, tant íntim i compartit alhora. Crec, sincerament, que la vida s'ha d'anar omplint de bons moments, moments compartits que ens fan somriure cada vegada que els recordem. Malauradament els mals moments ja vénen sols o sigui que intentem crear-ne i viure'n de bons!



Avui, he observat com les gotes queien del cel i transformaven el paisatge que ha deixat de ser sec i trist. Aquesta visió unida a la olor de herba molla i de terra acabada de regar m'ha fet viure un bon moment. Un moment que guardaré i que ara comparteixo amb vosaltres.

Perquè tots som gotes, gotes d'aigua transparent que fem un camí, no sempre fàcil, i que anem acumulant dins nostre aquells trossets de sorra, herba, llum... que ens anem trobant al llarg del nostre viatge. Som gotes que a vegades ens sentim soles i que no ens adonem que formem part d'un gran oceà. Un oceà de sentiments, de relacions i de complicitats que no seria possible sense cada una de les nostres gotes. ..




I no ho oblidem! l'impacte d'una sola gota en un estany provoca una ona expansiva al seu voltant.... deixem doncs que les nostres gotes aportin una onada de somriures, mirades i caricies sinceres al món que ens envolta!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Benvinguda a la blogosfera!!! cada dia entren noves gotes, gotes especials que es volen fer un petit raconet en aquest món d'intimitat que compartim entre totes les gotes que vivim per aquí!
Esperem poder llegir els bons moments que ens vagis explicant i així compartir somriures i paraules!!

pluja dijo...

Moltes gràcies anònim! intentaré no perdre'm en aquest immens oceà que és la blogosfera!
una abraçada plena de gotetes fresques!!!!

Puji dijo...

Les gotes d'aigua fresca i nova sempre són benvingudes a la blogosfera.

pluja dijo...

Gràcies puji! intentarem posar la nostra culleradeta d'aigua en aquest mar!

DooMMasteR dijo...

Benvinguda a la blocesfera :-)
Ens anem llegint!

pluja dijo...

Gràcies doomaster! ens veiem per la blogosfera!

pluja dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
horabaixa dijo...

Hola Pluja,

I és ara quan entenc el nom.

I mira per on, va començar ploven poquet, i va estar mes i mig ploven i omplint de vida la vida.

Benvinguda al mon del bloc.

Ara, si no t'importa, vaig a dormir.