miércoles, 9 de julio de 2008

enfadada...


Avui estic una mica empipada. De fet no em passa gaire però suposo que necessito éxpressar-ho d'alguna manera. Sóc una persona que valoro la sinceritat per sobre de tot i que crec que la comunicació és bàsica en les relacions humanes. Tinc tendència a pensar que la gent és bona fins que em demostra el contrari i acostumo a creure en els altres. A més, sempre he pensat que "se coge antes a un mentiroso que a un cojo"! i us asseguro que aquesta frase és ben certa! Què passa doncs quan algú amb qui havies confiat, et menteix? aix.. reconec que ho porto molt malament això! Sobretot quan aquest algú ja no és a prop i, per tant, t'arriba la veritat per altres cantons. Una part de tu se sent enganyat, traït i voldria anar a trobar la persona en qüestió i dir-li que sap tota la veritat i que és un impresentable. Però hi ha una altra part (que és la que a mi em mou) que creu que "cadascú té el que es mereix, i que la vida ja posa a la gent al seu lloc", de manera que no cal donar més voltes al tema. En resum... que no li diré res. Em sap greu el rotllo que us he fotut però suposo que necessitar-me desfogar-me d'alguna manera!

5 comentarios:

Striper dijo...

Un cop desfogada ets sents millor a que si..

Josep B. dijo...

Ah! però la màxima dels blogs no era "explica'ns el teu rotllo"?.

Has fet bé de deixar-ho anar, el mal rotllo vull dir, un es queda millor quan explica el que sent, fins i tot dins d'uns dies, llegiràs això i pensaràs "Coi, si que em va molestar la tonteria aquesta!"

Anónimo dijo...

No és pas cap rotllo, però saps, tothom acaba trobant-se el que sembra, t'ho dic per haver-ho vist amb els meus propis ulls...

pluja dijo...

striper: sí senyor! em sento millor ;)

skorbuto: tens raó, suposo que a vegades penses que son tonteries teves, però reconec que et quedes millor quan ho expreses!

cesc: oi que sí? jo també vull creure que és així!

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

A vegades és bó desfogar-se. Un cop això pasa, el nostre estat d'ànim torna a ser el mateix de sempre.