miércoles, 23 de septiembre de 2009

Enfadada...

A vegades penso que sóc massa bona persona. No tinc tendència a ser rencorosa tot i que això no vol dir que a la primera de canvi m'oblidi de les males passades. Però amb el temps, intento col·locar les coses al seu lloc i perdonar a aquells que m'han fet mal. Odiar exigeix massa esforç. Però ahir em van dir una cosa que em va fer sentir malament. Un amic, va anar a sopar amb una persona amb qui jo havia estat molt de temps i que em va fer molt mal. Durant el sopar van parlar de les ex parelles i vaig sortir jo. El meu amic, més tard em va explicar que aquesta persona li va reconèixer que jo era la parella amb qui pitjor s'havia portat i que estava molt content que ara poguessim tenir una relació cordial.

Em vaig sentir rabiosa.

No és que tinguem una "relació", però per diversos motius laborals ens hem de veure i jo he acabat optant per oblidar que em va fer el que em va fer i tractar-lo com qualsevol altre (marcant les distàncies, evidentment). Lo nostre es va acabar ja fa molts anys i anar arrossegant el passat no és bo.

Però pensar que ell era conscient del mal que em va fer (cosa que a mi mai m'ha reconegut) i que se sentia "content" perquè el tractava de forma normal, em va fer sentir idiota. Em va fer ràbia que el meu esforç de païr la situació, situar-la al seu lloc i superar-la.. hagi servit perquè ell estigui "content".
És com si la feina que he fet jo l'hagi beneficiat a ell i crec que no s'ho mereix. Ja se'm passarà, però m'ha fet ràbia...

5 comentarios:

Striper dijo...

ES normal que t'enfadesis mres si et vas sentir utilizada.

Sergi dijo...

Bé, les relacions amb els ex sempre tenen alguna complicació. Sempre sentim aquella persona com a més propera que qualsevol altre, per més que intentem fer veure que no, i tot el que l'envolta ens afecta d'una manera especial, o una mica més especial, encara que ja no sentim res per aquesta persona. Però en el cas que expliques sembla encara catxondeo, molt poca consciència per part seva de que les ferides costa molt de tancar-les. És clar, per ell la relació és normal i està content. Però a tu encara et queden coses a dintre, i ha de fotre que s'ho prengui tan a la lleugera. Però pren paciència, perquè si te'n va fer de grosses, és que no valia la pena, i per tant, segueix sense valer-la. Que digui el que vulgui, i tu a la teva.

pluja dijo...

Striper: suposo que sí, M'hi he sentit moltes vegades d'utilitzada amb aquesta persona.

XeXu:gràcies! ;) tens raó, no valia la pena, m'ho va demostrar llavors i ho continua fent ara.

Josep B. dijo...

Com tots desconec els fets, però per experiència crec que, sobretot per no fer-te mala sang, et plantegessis la possibilitat que el raonament que li va fer al teu amic significa que en aquell moment en fos conscient sinó que ara ho és.

M. J. Verdú dijo...

El problema de la feina és quan et toca de tractar amb persones que no t'agraden. Jo utilitzo la Llei d'Atracció per allunyar-les...