jueves, 10 de abril de 2008

El mòbil a l'avió...L'altre dia vaig llegir que la CE ha emès una normativa per regular l'ús dels telèfons mòbils a dalt de l'avió. Un cop estigui enlairat, la gent podrà trucar. La trucada es centralitzarà en un aparell de l'avió que l'eviarà al satèl·lit que, al seu torn, l'enviarà al repetidor de la terra corresponent que l'enviarà a la persona en qüestió a qui estiguem trucant. Un nou pas de la tecnologia! però jo em pregunto...


és positiu? és positiu estar tancat 9 hores en un avió amb centenars de mòbils sonant? és positiu intentar dormir en aquella seients taaaant còmodes i que et desperti el tio o tia de tres files enrera xerrant a un volum desmesurat? Cal estar tant "connectats" a d'alt d'un avió des d'on, en realitat, no podem fer ni solucionar res fins que aterrem?


En fi, que la tecnologia està molt bé però crec que correm el perill d'acabar saturats! I us ho diu algú que va ser de les primeres de tenir mòbil i que no pot viure sense internet!!

7 comentarios:

Laprí | David dijo...

Però crec que hi haurà tarifes diferents, més cares, és clar, i a l'avió s'haurà de pagar un suplement al bitllet, això em sembla haver escoltat.

No em convenç gens. Jo sempre que voli faré el que he fet sempre, tenir el mòbil apagat, no m'interessa fer-lo servir allà dalt.

Anónimo dijo...

Jo crec que es podrien esperar unes hores que el mobil al final a la dutxa i tot!

Striper dijo...

El mobil un invent maravellos pero tambe estressant, jo sempre hi alguna estona que li dono al off.

pluja dijo...

laprí:
tens raó amb el tema de les tarifes. Seran més cares i això potser farà que part de la gent ni ho intenti, però sempre hi ha el freak de torn que es farà l'snob! Jo faré com tu, apagat i punt!

cesc:
ja ho pots ben dir!! Acabarem dormint amb un "pinganillo" per no estar mai desconnectats!!

striper:
per mi també es necessari apagar-lo de tant en tant! acabem vivint PEL mobil i les noves tecnologies en general!

DooMMasteR dijo...

No, no crec que sigui gens bo... Ni a 5000 metres ens lliurarem dels tonos cutres!! BUAAAAAAHHH!!! (SNIF SNIF)

pluja dijo...

Bona apreciació doomaster! aquest tema (els tons cutres) es mereixeria un altre post! jajaja!

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Dons vaja problema. L'unic dels pocs llocs que no sentiem les "melodies". Dons ara, venga !!!
ni dalt del cel.

Es que............