sábado, 5 de abril de 2008

Viatge a Viena (primera part)...


Hola a tots!

Avui fem un post conjunt des de la meravellosa ciutat de Viena!! Tenim un hotel taaaant fantàstic, que tenim connexió gratis a Internet!! Uff, el teclat però funciona de penaaaa!!!!

En fi, vull dir que... Pagant Sant Pere canta! m'explico:

La meva estimada amiga va voler que posessim tooootes les coses en una maleta perquè així només pagaríem una facturació (catalana fins a la mèdul.la ella!!) Total, que arribem a l'aeroport i... sobrecàrrega d'equipatge!!!! 30 euros de recàrrec!!! jajaja!!

El vol va anar fantàstic. Tres seients per les dues, xerrant toooota l'estona (era previsible!). Arribem a destí i.... el bus que ens havia de portar al centre de Viena sortia al cap de 2 hores!!!! Evidentment no vam ser les #uniques afectades pel tema i la gent, nerviosa, va comencar(en aquest teclat no hi ha c trencadaaa!!!) a negociar amb els taxistes de la zona que semblaven trets de "El Padrino". En fi, nosaltres vam esperar el bus, peró a l'arribar al centre vam agafar un taxi fins l'hotel. El taxista (molt simpàtic ell) ens va dir que era turc i si coneixíem "l'arena i el matador" de Espanya! (que vam acabar descobrint que eren els toros!!!!)

A tot això vam arribar a l'hotel a les 12 de la nit, sense sopar. Mai m'havia fet taaaaanta ilusió trobar un minibar!!!! Que bones són les galetes i els fruits secs salats quan hi ha gana!!
Aquest matí, sabeu què és el primer que hem fet quan hem sortit de l'hotel???? comprar una maleta als xinos per poder-la pujar a l'avió i no pagar recàrrec d'equipatge! Ja us podeu imaginar com ens hem entès amb el xino, que només parlava alemany (i just!) i nosaltres dues, que ja ens va just l'anglès!! En fi, que el llenguatge de signes és internacional! (per cert, que no és la única cosa que hem comprat... però millor no us ho expliquem! jajaa!)
Durant la resta del dia hem patejat literalment tot Viena i al final hem acabat sopant en un japonès on la carta era només en alemany i on una pobre japonesa era la única que sabia una mica d'anglès!! Tooota una experiència!!jaja!
Ara estem rebentades... i anem a dormir. En el proper post ja explicarem la segona part del viatge!!
Per cert noies, a Viena a part de pastissos... hi ha cada bombó...!!!! jajajaja!!
(no us preocupeu nois que les noies també valen moooolt la pena!!jajaja!)

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ja veig que eu tingut una sortida tremenda,tu fesli cas a la teva amiga, que aquesta si que li ho van ensenyar ve aixó de ser"CATALANA,CATALANA". De bon rollo,he!que encara s'enfadarà la"dona".espero que tingueu una bona tornada i que no tingueu que comprar cap maleta d'ultima hora(es conya). Us esperem a cassa ven aviat i que ens expliqueu com ha anat aquesta "experiéncia d'amistat"despres de 18 o 19 anys. Per cert , aveure si no trigueu tant la proxima vegada,ja que si o feu cada 18 anys el seguent encara us agafara bé pero el proxim aureu d'agafar els viatges organitzats de "L'INCERÇO", petons i fins aviat.

Striper dijo...

Interesant cronica del viatge,respecte al bombons crec que als que et refereixes no serien del meu agrat.

Anónimo dijo...

Caram, caram!!! això sí que són notícies fresques!! directes des de Viena!! noies, quin xollo d'hotel que teniu conexió a internet gratis!! ja ens esteu explicant la resta del viatge eh!? que per aquí ens morim de ganes de saber com us va l'aventura! Pel que veig va començar una mica accidentada però us ho heu agafat amb humor, que això és el més important! Les vostres paraules desprenen alegria i emoció... i amb això sol ja en fem prou!!!
en fi, maques maques... us envio mil petonets i abraçades des d'aquí!!!

pluja dijo...

Anonim:
gràcies! lo del imserso ens ho estem mirant. Ja estem tramitant la "tarjeta dorada"!!!jajaja!

striper:
Potser aquests ben bé no però hi havia bomboneres que sí que t'haurien agradat!!jajaj!

Anonim:
no et preocupis que ara mateix vaig per la segona part del viatge!!

Anónimo dijo...

Eii perquè no ens has guardat una part d'aquest pastís que fa aquesta pinta???