domingo, 6 de julio de 2008

viu...



Sempre havia sentit que "no hi ha ningú més perillós que aquell qui no té res a perdre". No és que ella no tingués res a perdre però havia perdut bastantes coses últimament, bastants somnis, bastantes ilusions... el buit que sentia dins seu li recordava aquella frase que sempre havia escoltat. Tenia una sensació estranya, no se sentia aferrada a res i això la deixava més lliure per volar, per fer coses que abans no hauria fet mai per por. Per por a no ser capaç, per por a equivocar-se, per por del ridícul, per por a no controlar la situació... Aleshores algú li va dir "no pensis en allò que ja no tens, perquè ja no ho tens i per molt que hi pensis no tornarà, pensa i gaudeix d'allò que sí tens. Viu cada moment present a fons i veuràs les sorpreses que et porta la vida". I de cop, va començar a deixar d'intentar omplir el buit de dins seu de records i, sorprenentment, van començar a passar coses que no s'hagués imaginat mai...

6 comentarios:

Striper dijo...

Doncs si a vegades es millor deixar la por i mira endevant..

horabaixa dijo...

Hola Pluja,

Endavant, sempre endavant. fes-ho per tu. Creu-me que val la pena.

No es pot viure del passat. Ja ho diu la paraula, passat

Una abraçada

Anónimo dijo...

I que no està bé això? la frase és molt certa, si no ho tens per a què menjar-te el cap? però és difícil, tira endavant sempre :)ho veus pel que comentes que te'n pots sortir de tot :) perdre fa mal però un dia acabes guanyant!

Joana dijo...

Tenim la tendència a pensar, que qualsevol cosa passada va ser millor i que no hi haurà mai res igual. I pensant així, el que fem és no viure el present i mai no arriba el futur.

DooMMasteR dijo...

D'això se'n diu obrir la ment. Val la pena :-)

pluja dijo...

striper: si senyor! la por és mala companya de viatge!

horabaixa: perquè li donarem tant pes al passat? aix.. quan aprenguem ja serà hora de marxar!

cesc: crec fermament en això que dius. Al final acabarem guanyant!

joana: tens raó. Algú em va dir que un bon futur és un bon present i crec que és cert!

doomaster: encara que a vegades ens costi, obrir la ment sempre va bé! quan ho aconsegueixes penses perquè no ho havies fet abans!