miércoles, 1 de octubre de 2008

Un impacte...


Avui he tingut un impacte emocional, un xoc. M'han presentat una persona, que hauré de veure sovint, que és el viu reflex de la meva exparella. Quan l'he vist he tingut com un "déjà vu" que no m'ha agradat gens! Ha estat com si de cop i volta retrocedís en el temps i em trobés davant de la mateixa persona. Deixant de banda que va vestit igual, es dedica al mateix i es diu igual!!!!! no era només l'aparença sinó la forma de fer i, sobretot, la mirada. Tot i que he dissimulat estupendament (sempre he tingut dots per la interpretació) m'ha afectat. Sobretot perquè és algú a qui haig de veure sovint. No sé, potser m'ho he fet jo però l'he associat a l'altra persona instantaniament i això no m'havia passat mai abans. El problema és.. ara com ho faig jo per treure'm aquesta imatge del cap? com puc intentar desassociar-lo?

7 comentarios:

Anna dijo...

és inevitable, ara per ara no te'n pots sortir, el veuràs i pensaràs amb el que et recorda, però el que has de fer és coneixe'l, un cop sàpigues com és, la seva personalitat i caràcter, podràs desasociar aquesta "imatge" !

Striper dijo...

Es difil noia a mi igual haviat em tocara treballar amb la meva ex i no se..

res dijo...

desperta!!
estàs somiant.
bon escrit
salut!!

M. J. Verdú dijo...

Trobo que primer li hauries de donar l'oportunitat de mostrar-se al com és i, després, jutjar i valorar, no pas a la inversa com estàs fent. Sé que és dificil, però podries tractar de provar-ho

Anónimo dijo...

Mare meva... al principi impacta, després, amb el temps, ja el tractaràs com qui és... t'hi acxostumaràs tot i q en certs moments diràs són iguals no! pas a pas...

bajoqueta dijo...

Qué fuerte! Espero que trobes punts de diferència, sinó quin mal rollo...

pluja dijo...

Intentaré fer el que dieu, però reconec que m'és difícil acostar-m'hi perquè l'associació fa que no et vingui ni de gust parlar-hi. Però ho intentaré! Mil gràcies a tots! :)