lunes, 7 de abril de 2008

Viatge a Viena (segona part)!...



Ja està! tant que esperes sempre a marxar i.. noi, tornes en un tres i no res! Haig de reconèixer que avui no he servit per a res a la feina (dormint quatre hores què vols!!) Però és clar, l'avió va sortir amb retard i apa! a dormir menys!


En fi. Després de la primera part del viatge acabaré per explicar que el diumenge vam aprofitar el matí per veure la part més monumental (ajuntament, parlament...) que us recomano efusivament! va fer un dia fantàstic de manera que vam acabar assegudes en una terrassa (que ens van clavar, però què a gust que ho vam pagar!) prenent un cafè amb xocolata, nata i carmel que.... mmmmmmmmm!!!!!!!!!! (ni se us acudeixi comparar-ho amb l'starbucks!!!!eh? era infinitament més bo!!!!)


Després ja vam haver d'anar plegant veles i anar cap a l'aoeroport (toooota una experiència també!) I apa, viatge llampec a Viena acabat!!!! ha passat taaaaant ràpid!!!

Perquè les coses bones passen tant de pressa i les dolentes no s'acaben mai? llenço la pregunta a l'aire!

Bé, doncs res, que avui he dormit toooooota la tarda que m'espera una setmana per plorar (de feina!) Us recomano que visiteu Viena si teniu la oportunitat. A més, és una ciutat mooooolt romàntica (dóno idees per si algú vol fer un regal d'aquest estil i no sap què fer!!)


7 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina enveja que em fas... buf pel que expliques i el que veig...

Striper dijo...

Jo semptre he pensat que ting que visitar Viena i un solo de Vals.

Puji dijo...

És per això que l'equip de futbol es diu ràpid de viena?

Anónimo dijo...

Holaaaaaaaaaa!!!!!!! Arrivo tard... El meu avió també anava amb retard! crec que la primera part va ser més emocionanat que la segona. Serà que va ser escrita amb dues copes de vi al damunt? Bé bromes a part, estic molt contenta d'haver pogut compartir aquest cap de setmana amb tu, i espero que poguem repetir ben aviat!!!!!!!!! ( la meva família tamé ho espera)jajaja!!!!!!!!! petonets!

pluja dijo...

cesc:
de veritat que val molt la pena! Amb un cap de setmana és justet però es poden veure moltes coses! Ara, acabes rebentat!!

Striper:
Doncs no ho deixis per massa endavant! Un solo de vals en qualsevol dels racons de Viena pot ser... espectacular!

puji:
bona apreciació!jajaja! no ho sé però a mi sí que em va passar ràpid!!

anònim:
doncs si la teva família ho vol, no en parlem més!!! Vaig a mirar bitllets JA!! jajaja!!

DooMMasteR dijo...

Veig que no hi ha qui us aturi, eh?
Me n'alegro de que us hagi anat bé i us hagueu divertit tant. Cap retard pot guanyar aixó :-)

M. J. Verdú dijo...

Caramb. Pluja, quin viatge més interessant. El teu blog m'agrada molt. Me n'alegro d'haver-lo descobert. Petons